Een e-commerce bureau dat met u meedenkt

E-commerce diensten gaan veel verder dan gewoon een webshop implementeren. Hoe geeft u al uw bedrijfsactiviteiten online vorm? Hoe genereert en converteert u best leads? Als fullservice e-commerce bureau helpen wij u verder.

Contacteer Ons

e-commerce diensten zijn niet meer weg te denken uit elk bedrijf. A.Als e-commerce bureau helpt upgraders bedrijven met hun e-commerce uitdagingen. Dat kan gaan om e-commerce strategie, e-commerce implementatie als e-commerce optimalisatie.  E-commerce bureau upgraders kan helpen als e-commerce consultant met een specifieke e-commerce expertise, of zorgen voor versterking van het bestaande e-commerce team.

Haal e-commerce expertise in huis. Met de ondersteuning van het e-commerce team van Upgraders, kan uw bedrijf snel leren en zijn e-commerce activiteiten verbeteren. e-commerce heeft verschillende disciplines die totaal verschillend zijn. Een social media expert heeft andere skills dan een analytics expert of specialist in SEA of SEO. Maar het gaat vaak verder dan dat: optimalisatie van het assortiment, de user experience of de e-commerce logistiek of klantenservice.  

Elke opdracht begint met een e-commerce audit. Zo brengt Upgraders in kaart waar de pijnpunten en de opportuniteiten liggen. Op basis van onze ervaring en uw bedrijf kunnen we snel identificeren waar de e-commerce quick wins liggen en waar de moeilijkere trajecten liggen. 

Ook de IT component van e-commerce is vaak een van de pijnpunten. Ook daar kunnen wij u bij helpen. Met uitgebreide kennis van verschillende e-commerce pakketten, kan ons e-commerce bureau u helpen deze op te lossen. Ons e-commerce pakketten heeft ondermeer ervaring met Magento, Shopify, Odoo, Websphere, Navision, enz. Programmatie van interfaces.

Als Odoo implementatie Partner is Upgraders ook de implementatiepartner bij uitstek voor bedrijven die met Odoo hun e-commerce willen opzetten. Met heel wat gerealiseerde implementaties, is Upgraders is een echte expert in Odoo e-commerce.